Glade undervisere
Underviser Seda K. der studere Jura

Seda K.

Jura Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Seda, og jeg er 19 år gammel.

Til dagligt studerer jeg Jura på Aarhus Universitet. Jeg har været lektierhjælper i en del år - blandt andet privat men også på mit gymnasium. Jeg har af den grund erfaring for, hvordan man bedst muligt skal formulere sig i forhold til at hjælpe elever, så de forstår opgaver, lektier, afleveringer osv. bedst muligt.

Efter at være begyndt på mit videregående studie har jeg valgt at fortsætte med lektiehjælpen hos GoTutor. Her tilbyder jeg hjælp i en lang række humanistiske og naturvidenskabelige fag.

Som person er jeg meget udadvendt og jeg ser frem til at hjælpe dig med de faglige udfordringer du måtte stå overfor.

Seda K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Innovation (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk
Seda K. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Seda K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn