Glade undervisere
Underviser Laura V. der studere STX - almen studentereksamen

Laura V.

STX - almen studentereksamen -
Jeg hedder Laura, bosat på Frederiksberg og har afsluttet min gymnasiale uddannelse på Falkonergårdens Gymnasie.

Jeg brænder for at lære fra mig, hvilket jeg især praktiserer i mit arbejde som lærervikar på Lindevangskolen. Gennem dette arbejde ser jeg hvilke udfordringer i forbindelse med indlæring, der kan opstå i en folkeskoleklasse med mange elever. Jeg vil derfor gerne være med at skabe et trygt og roligt miljø for elever, der har nogle faglige vanskeligheder. Samtidig vil jeg indrette lektiehjælpen, så den er tilpasset lige præcis, hvordan DU lærer bedst.

I mit arbejde som tutor for de nye elever samt som en del af den årlige musical på mit gamle gymnasie, har jeg været med til at bidrage til et stærkt, socialt fællesskab, hvilket jeg altid har vægtet højt - især når det gælder indlæring af ny viden.

Jeg har altid været ansvarsbevidst og været i øjenhøjde med børn og unge, hvilket jeg har brugt i mit arbejde som babysitter.

Jeg kan bidrage med stort engagement og struktureret undervisning ud fra elevens behov - og altid med godt humør og motiverende ord.

Jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde!

Laura V. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Mediefag (B) Mediefag (C) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Laura V.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn