Glade undervisere
Underviser Amanda B. der studere Samfundsvidenskabelig Bachelor

Amanda B.

Samfundsvidenskabelig Bachelor Roskilde Universitet - RUC
Hej, mit navn er Amanda!

Jeg er 23 år og studerer til daglig på Roskilde Universitet, hvor jeg lige nu tager et ekstra semester på min samfundsvidenskabelige bachelor med fagene socialvidenskab og psykologi.

Valget om at blive lektiehjælper og mentor her hos GoTutor ligger i fin forlængelse af mit øvrige frivillige arbejde og mit studie, som begge udspringer af min passion for vejledning og motivation.

Som mentor og lektiehjælper er det vigtigt for mig at møde eleven i øjenhøjde og vejlede i det rette tempo for den enkelte elev. I mine øjne forstår en god mentor at lære fra sig, således at det personlige engagement videreføres til eleven, som måske endda vil opleve en nyfunden interesse indenfor det givne fag.

Jeg brænder for at motivere og vejlede hvert enkelt menneske, så det bringer det bedste frem i dem. Når eleven finder en opgave umulig at løse, er det naturligt for mig at forsøge at skabe overblik over opgaven for eleven, og gøre den mere håndgribelig.

Jeg ser frem til at møde dig/dit barn og sammen finde den bedste måde at nå de fælles mål og ambitioner!

Amanda B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Amanda B. studerer på Roskilde Universitet - RUC

Roskilde Universitet, eller RUC, som de fleste nok kender det som, er et af landets yngre universiteter. Ved oprettelse i 1972 hed det Roskilde Universitetscenter, og ud over forkortelsen har RUC også beholdt det problemorrienterede projektarbejde i grupper, som universitetet er bredt kendt for.

Læs mere om Roskilde Universitet - RUC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amanda B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn