Glade undervisere
Underviser Elisabeth S. der studere Lærer

Elisabeth S.

Lærer VIA University College
Hej,

Jeg er en frisk ung kvinde på 23 år.

Jeg er GoTutor underviser, da jeg gerne vil blive en endnu bedre underviser, og fordi jeg ser en styrke i at have tid sammen med det enkelte barn eller unge.

Jeg kan bidrage med et godt humør og engagement. Jeg er en omsorgsfuld person, og det er vigtigt for mig, at alle har det godt. Derudover er jeg et ansvarlig, og jeg er vant til, at have det store overblik også i de pressede situationer, både i min hverdag og i mine tidligere jobs. Jeg er struktureret og ønsker hele tiden at blive fagligt bedre.

Jeg læser til lærer på 3 år, hvor jeg har fagene matematik, naturteknologi og idræt. Jeg kan godt lide at se en progression hos dem jeg underviser, og sørge for at holde deres interesse. Jeg har erfaring i at undervise både fra et konditionshold, fra lærervikar arbejde og fra praktikkerne på læreruddannelsen. Derudover har jeg arbejdet med børn og unge i Legoland, i børnekirke og på børnelejr.

Jeg kan godt lide at have med børn og unge at gøre og kan godt lide at have en positiv indvirkning på deres liv.

Jeg glæder mig til at hjælpe mine næste GoTutor elev

Elisabeth S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Natur/Teknologi
Elisabeth S. studerer på VIA University College

VIA University College er en af landets største professionshøjskoler, med 20.000 studerende. De har hovedsæde i Aarhus og 7 campusser, bl.a. i Horsens. VIA udbyder 60 uddannelser, fra fysioterapeut over maskiningeniør til markedsføringsøkonom og lærer.

Læs mere om VIA University College

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Elisabeth S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn