Glade undervisere
Underviser Signe S. der studere Student fra Rosborg Gymnasium

Signe S.

Student fra Rosborg Gymnasium -
Hej, jeg hedder Signe.

Jeg har altid elsket at fordybe mig i det faglige. Jeg elsker følelsen af at lære nye ting og at arbejde sig hen i mod et fagligt mål. Jeg drømmer om at blive lærer i fremtiden. Det gør jeg, fordi jeg brænder for mine fag, og derfor vil jeg videreføre min glæde for fagene.

Mit ønske er at gøre det sjovt at lære, da jeg tit har oplevet at undervisningen i folkeskolen har været kedelig, og at børnene følgeligt har mistet tråden. Jeg vil inspirere og skabe glæde og passion for faget.

Jeg er fagligt kompetent, og jeg er fyldt op med viden i mine interessefag oven på min gennemførelse af en stx. Samtidig hermed er jeg et social og udadvendt væsen. Jeg elsker at møde nye mennesker samt at interagere med dem. Jeg har god forståelse for andre og går meget op i, at folk har det godt. I mig får i en energisk, kompetent og glad tutor, der ønsker at skabe indlæring igennem sjove samt udfordrende men professionelle indlæringsmetoder.

Signe S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Matematik Mediefag (C) Naturgeografi (B) Naturgeografi (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Signe S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn