Glade undervisere
Underviser Nadia M. der studere Dansk

Nadia M.

Dansk Københavns Universitet - KU
Hej!

Jeg er GoTutor underviser, da jeg mener at være i besiddelse af de fornødne kompetencer til at hjælpe og motivere andre!

Til dagligt studerer jeg dansk på 5. semester på Københavns Universitet.

Jeg blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium i 2012, og begav mig derefter mod Vallekilde Højskole i min søgen efter journalistik og viden derom. Da jeg som dengang 18-årig ikke var parat til at sidde stille, tog jeg arbejde i restaurationsbranchen. Jeg arbejdede tre år som tjener i Nyhavn, hvor mødet med mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer, var en af dagligdagens glæder. Jeg har altid interesseret mig for kommunikation og især sprogets direkte og indirekte indflydelse på menneskers tankemønstre og sågar ageren. Derfor er jeg særligt opmærksom på mit eget sprogbrug, således mit sprog er hensigtsmæssigt i forhold til den aktuelle situation. Jeg begav mig fra Nyhavn til Kastrup Lufthavn, hvor jeg ligeså arbejdede i tre år, dog som 'passager agent'. Her var mødet med mennesket ligeså en afgørende del af jobbet.

Som person er jeg energisk, hjælpsom og tålmodig. Jeg sætter værdi i en god tone og et godt humør, da dette efter min overbevisning skaber grobund for et godt læringsmiljø.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Nadia M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Geografi Religion (C)
Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nadia M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn