Glade undervisere
Underviser Nadia M. der studere Dansk

Nadia M.

Dansk Københavns Universitet - KU
Hej!

Jeg er GoTutor underviser, da jeg mener at være i stand til at hjælpe og motivere andre på en sjov og hyggelig måde :-)

Til dagligt studerer jeg dansk på 5. semester på Københavns Universitet.

Jeg blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium i 2012, og begav mig derefter mod Vallekilde Højskole i min søgen efter journalistik og viden derom. Da jeg som dengang 18-årig ikke var parat til at sidde stille, tog jeg arbejde i restaurationsbranchen, hvor jeg i tre år arbejdede som tjener i Nyhavn. Her var mødet med mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer én af dagligdagens glæder. Jeg begav mig fra Nyhavn til Kastrup Lufthavn, hvor mødet med mennesket ligeså var en afgørende del af jobbet. Lufthavnen huser folk fra hele verden: store og små, unge som ældre. Kunsten er at kunne mestre mange forskellige situationer på den mest hensigtsmæssige måde, uanset hvem der står overfor dig,

Jeg har altid interesseret mig for kommunikation og især sprogets direkte og indirekte indflydelse på menneskers tankemønstre og sågar ageren. Derfor er jeg særligt opmærksom på mit eget sprogbrug, således mit sprog er hensigtsmæssigt og tilpasset den aktuelle læringsituation.

Som person er jeg åben, hjælpsom og tålmodig. Jeg sætter høj værdi i en god tone og et godt humør, da dette efter min overbevisning skaber grobund for et godt læringsmiljø.

Jeg ser frem til mange lærerige stunder!

Nadia M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Geografi Religion (C)
Nadia M. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nadia M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn