Glade undervisere
Underviser Isabella S. der studere Uddannelsesvidenskab

Isabella S.

Uddannelsesvidenskab Aarhus Universitet - AU
Hej med dig! Jeg er en frisk, glad og udadvendt pige på 22 år som studerer på Aarhus Universitet. Jeg læser uddannelsesvidenskab på 1. semester af bacheloren. Uddannelsesvidenskab er en nyere form for uddannelse, hvor der lægges fokus på forskellige aspekter af læring, hvordan man lærer bedst muligt og hvilke kompetencer det er essentielt at have, når man kommer ud på det danske arbejdsmarked. Den viden jeg opnår på mit studie ser jeg frem til at give videre til mine elever!

Jeg er underviser/mentor, fordi jeg brænder for at undervise og videregive viden samt at motivere børn og unge og sørge for deres trivsel. Jeg har tidligere erfaring med at undervise børn som lærervikar på alle klassetrin i folkeskolen samt arbejde som pædagogmedhjælper, håndboldtræner og barnepige med børn i alderen 1-10 år.

Jeg ser mig selv som en omsorgsfuld, sympatisk og meget udadvendt person med en positiv energi. Jeg er fleksibel, struktureret og et ordensmenneske, som ikke giver op, når tingene bliver lidt svære.

Isabella S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Historie Matematik Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Isabella S. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Isabella S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn