Glade undervisere
Underviser Sabina E. der studere Statskundskab

Sabina E.

Statskundskab Aarhus Universitet - AU
Hej. Jeg hedder Sabina, og jeg er 22 år gammel.

Jeg er igang med at læse statskundskab på Aarhus Universitet med det henblik at blive gymnasielærer.

I mit sabbatår har jeg arbejdet som lærervikar. I denne periode har jeg varetaget undervisningen i stort set alle klasser på de to skoler, heriblandet også modtagerklasser, samt specialklasser.
Jeg er meget fascineret af pædagogikken og psykologien, der hører til når man underviser og når man i dagligdagen omgås med børn og unge. Derudover engagerede jeg mig meget i elevernes trivsel og indlæring, og var meget bevidst om at afprøve forskellige metoder i undervisningen for at få alle med.

Udover dette har jeg også arbejdet som frivillig lektiehjælper for nogle flygtningedrenge, hvor mit arbejde her bestod primært af at hjælpe børnene med deres dansk - at gøre det til en naturlig ting for dem at bruge det danske sprog. På den måde stod jeg på en måde for integrationen af disse unge drenge, samt at hjælpe dem med deres lektier.

Arbejdet i mine sabbatår har gjort, at jeg har fundet dét jeg virkelig brænder for: at hjælpe unge mennesker videre på den bedst mulige måde, nemlig via undervisning. Især lektiehjælp. Undervisning og elevernes forståelse af materialet er helt essentielt i deres dannelse og videre udvikling.

Jeg håber på at få et godt samarbejde med jer!

Sabina E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Biologi (C) Dansk Dansk (A) Engelsk Engelsk (A) Fransk Fransk (A) Fysik (C) Historie (A) Idræt (C) Kemi (C) Latin (C) Matematik (B) Musik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A)
Sabina E. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sabina E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn