Glade undervisere
Underviser Frederikke L. der studere Dansk med sidefag i religionsstudier

Frederikke L.

Dansk med sidefag i religionsstudier Syddansk Universitet - SDU
Hej!

Jeg hedder Frederikke og jeg er 23 år. Jeg er en glad, positiv og udadvendt pige, der bor i Odense.

Jeg er i gang med en to-faglig kandidat i dansk og religionsstudier på Syddansk Universitet, og så arbejder jeg til dagligt som lærervikar på Sct. Hans skole. På skolen underviser jeg alt fra 0.-9. klasse, og dette har jeg gjort i fire år.

Jeg har lige siden 2.g i gymnasiet vidst, at jeg gerne vil undervise. Jeg er blevet inspireret af at opleve nogle dygtige lærere, der gennem spændende undervisning forstod at motivere de unge mennesker, men samtidig er jeg også blevet motiveret af en følelse af, at noget af den undervisning, jeg selv har modtaget, sommetider kunne have været bedre. Jeg har tit tænkt, at jeg som underviser ville have gjort tingene anderledes.

Jeg vil gerne være den underviser, der motiverer børn og unge mennesker til at gøre deres bedste og blive nysgerrige på at lære noget nyt. Samtidig vil jeg gerne være den underviser, der har overskud og lyst til at støtte de børn eller unge mennesker, jeg møder, sådan at de oplever en følelse af tryghed og får mere tro på sig selv, når de møder faglige udfordringer.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Frederikke L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Oldtidskundskab (C) Psykologi (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Frederikke L. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederikke L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn