Glade undervisere
Underviser Karen L. der studere Pædagog

Karen L.

Pædagog University College - Nordjylland - UCN
Hej, jeg hedder Karen. Jeg læser til pædagog på UCN i Aalborg med henblik på at tage en kandidat i "læring og forandringsprocesser i hjernen".

Jeg har altid interesseret mig for læring og har gennem det første år af min uddannelse lært om at møde andre mennesker hvor de er og hvordan man bedst muligt understøtter den enkelte i at udvikle sig gennem en personcentreret tilgang. Netop den viden - samt min generelle interesse for læring - tager jeg med i mit arbejde som underviser. Her vil du være i fokus og vi vil sammen finde den læremåde som falder bedst for dig.

Jeg har arbejdet som privat børnepasser (alderen 2-6 år) i 6 år og har nydt det utrolig meget! Jeg glæder mig nu til at tage mit arbejde med børn til det næste niveau som underviser hos GoTutor.

Karen L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk
Karen L. studerer på University College - Nordjylland - UCN

University College Nordjylland, eller UCN, uddanner professionsbachelorer i Aalborg, Thisted og Hjørring. De uddanner blandt meget andet sygeplejersker, datamatikere, finansøkonomer, skolelærere, VVS-installatøre og markedsøkonomer.

Læs mere om University College - Nordjylland - UCN

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Karen L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn