Glade undervisere
Underviser Thomas P. der studere Lærer

Thomas P.

Lærer University College - Nordjylland - UCN
Hej! Mit navn er Thomas og jeg er 22 år gammel. Til dagligt læser jeg til lærer på University Collage Nordjylland - UCN i Aalborg, med hovedfag i matematik og ydermere ønsker jeg at få biologi samt idræt på læreruddannelsen. Jeg har desuden gennemført en STX, med linjen Samfundsfag A, Engelsk A, og Matematik B.

Jeg brænder for at lære fra mig, dels fordi jeg synes, at det er spændende og kan være udfordrende når man skal forholde sig til den enkelte elevs behov, samt spørgsmål og dels fordi at det giver en god tilfredsstillelse når man sammen med eleven kan opnå de ønskede mål og kan se en udvikling i elevens faglighed.

Det vigtigste for min undervisning er, at eleven altid gå der derfra med en følelse af at have lært noget, og opnår en succesoplevelse.

Min undervisning er centeret omkring elevens tempo, og det vigtigste er ikke hvor meget vi når, men hvor meget vi lærer. Det har stor betydning for mig at eleven kan se en mening med det stof som vi gennemgår og samtidig for en forståelse for hvorfor man skal lære det.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Thomas P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik
Thomas P. studerer på University College - Nordjylland - UCN

University College Nordjylland, eller UCN, uddanner professionsbachelorer i Aalborg, Thisted og Hjørring. De uddanner blandt meget andet sygeplejersker, datamatikere, finansøkonomer, skolelærere, VVS-installatøre og markedsøkonomer.

Læs mere om University College - Nordjylland - UCN

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Thomas P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn