Glade undervisere
Underviser Emma N. der studere Landinspektørvidenskab

Emma N.

Landinspektørvidenskab Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Emma!

Jeg er din hjælpelærer, fordi jeg brænder for at hjælpe børn og unge der har det fagligt svært. Jeg tror på, at alle er kloge, det er bare et spørgsmål om at få dig på det niveau og med den læringsstil, du har brug for.

Med mig som underviser får du blod på tanden til at give dig i kast med nye og spændende udfordringer, evnen til at lykkes og glæden ved det faglige tilbage.

Mine faglige styrker ligger i det logiske og strukturerede arbejde. Dette kommer særligt til udtryk ved de naturvidenskabelige fag, men jeg tror på, at det også kommer til nytte i sproglige og humanistiske fag, da det vil være en hjælp for dig at kunne gå til en hvilken som helst opgave på struktureret vis.

Emma N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Emma N. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emma N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn