Glade undervisere
Underviser Julie S. der studere STX - almen studentereksamen

Julie S.

STX - almen studentereksamen -
Hej!

Mit navn er Julie. Jeg er en meget smilende og imødekommende pige, som går helhjertet ind i alt, hvad jeg foretager mig.

Jeg nyder selv at lære og udforske nye områder, fordi jeg ser læring som en enestående mulighed for udvide min viden og forståelse. Jeg ved dog, at der er rigtige mange, der desværre ikke på samme måde nyder at lære, fordi de udelukkende forbinder det at lære med pligt og tvang. Som underviser vil jeg forsøge at tørre lidt af min læringsglæde af på de elever, jeg vil møde, og vise dem at læring er meget mere end bare uinspirerede analysemodeller og idéforladte grammatikskemaer. Hvis man giver den tyske grammatik en reel chance, vil man pludseligt opdage, hvor fiks kasserollebøjning kan være, og læser man lige novellen en ekstra gang eller to, vil måske selv også berettermodellen vise sig at kunne åbne op for fortolkninger, som egentlig er ret spændende.

Mit mål som underviser er således at muligøre elevens nødvendige faglige udvikling, samt vække en vis fascination.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Julie S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Kemi (C) Matematik Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Tysk

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Julie S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn