Glade undervisere
Underviser Victoria H. der studere Samfundsfag

Victoria H.

Samfundsfag Københavns Universitet - KU
Hej! Mit navn er Victoria.

Jeg er 21 år gammel og læser en bachelor i Samfundsfag på Københavns Universitet med henblik på at blive gymnasielærer i samfundsfag og dansk. Inden da har jeg holdt et ”sabbatår”, hvor jeg bl.a. har været på højskole.

I gymnasiet havde jeg, hvad jeg nok vil kalde den bedste lærer i verden. Jeg har altid været glad for at gå i skole, men hun var med til at give mig det ekstra skub, som gjorde, at jeg nu er, hvor jeg er i dag. Jeg tror på, at ens undervisere er enormt vigtige for, hvordan man har det med et fag – og jeg håber, at jeg en dag kan blive den lærer, der gør, at man bliver glad for at gå i skole!

Jeg har selvfølgelig den samme tilgang, når det kommer til mit arbejde hos GoTutor. Et godt forhold mellem eleven og underviseren er vejen mod den bedste læring, og derfor vil jeg gøre mit for at agere som både ven og underviser for dig/dit barn.

Jeg ser frem til at møde dig!

Victoria H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (C) Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Victoria H. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Victoria H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn