Glade undervisere
Underviser Gülcan B. der studere Lærer

Gülcan B.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej! Mit navn er Gülcan, og jeg er underviser hos GoTutor.

Jeg er klar til at hjælpe dig på netop den måde, du lærer bedst på!

Det sjoveste jeg har lært om i min egen skoletid er Howard Gardners forskellige intelligenser og læringsstile, og det er mit håb, at alle børn og unge oplever både faglige og personlige succeser!

Jeg studerer nu til engelsklærer og er færdiguddannet dansk- og idrætslærer. På gymnasiet havde jeg biologi, hvilket jeg også gerne underviser i. Jeg har erfaring i at undervise både som korrekturlæser til gymnasieopgaver (SSO og SRP), lektiehjælper i folkeskolen, og har undervist i Zumba i flere fitnesscentre, hvilket var super sjovt!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Gülcan B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C)
Gülcan B. studerer på Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, der er en sammenlægning af det tidligere UCC og Metropolhøjskolen, udbyder professionsuddannelser, så som pædagog, lærer, sygeplejerske og jordemoder. Med over 20.000 studerende er det en af landets største af sin slags.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Gülcan B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn