Glade undervisere
Underviser Nicoline J. der studere Arabisk- og islamstudier samt antropologi

Nicoline J.

Arabisk- og islamstudier samt antropologi Aarhus Universitet - AU
Hej!

Mit navn er Nicoline, jeg er 24 år gammel og jeg læser til daglig arabisk- og islamstudier samt antropologi på Aarhus Universitet. Det er jeg virkelig glad for!

Jeg har tidligere læst et års dansk på universitetet, jeg har arbejdet som lærervikar, arbejdet frivilligt i Red Barnet og Røde Kors og har også tidligere erfaring som privatunderviser. Så erfaring har jeg masser af!

Jeg fokuserer i mit arbejde på at give succesoplevelser - for af succesoplevelser kommer selvværd, og af selvværd kommer faglighed. Det handler for mig om at forstå barnet fra barnets synsvinkel - og dérfra arbejde videre.

Fordi jeg har denne store pædagogiske interesse, underviser jeg primært i grundskolen. Her er mine kernefag dansk og engelsk.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Nicoline J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Historie Kristendomskundskab Samfundsfag
Nicoline J. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nicoline J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn