Glade undervisere
Underviser Frederik F. der studere Engelsk og oldtidskundskab

Frederik F.

Engelsk og oldtidskundskab Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Frederik og jeg er 22 år gammel. Jeg bor i Odense, hvor jeg læser på Syddansk Universitet. Jeg læser engelsk og oldtidskundskab og min plan for fremtiden er at blive gymnasielærer i de to fag.

I forbindelse med mit studie har jeg opnået viden inden for den engelsksprogede verden, både litteratur, historie og grammatik. Derudover har jeg opnået viden inden for oldtidens Grækenland, Romerriget, myter, historie og filosofi.

Jeg er et tålmodigt menneske, som elsker at lære fra mig. Jeg er smilende og åben og er hurtig til at få skabt relationer til nye mennesker.

I min fritid læser jeg mange bøger; både fiktion og non-fiktion, da jeg har en tørst for læring og derfor nyder at udnytte tiden på at lære nyt. Derudover går jeg meget op i musik og tilbringer tid sammen med min kæreste, venner og familie, som jeg laver forskellige aktiviteter med.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Frederik F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Oldtidskundskab (C)
Frederik F. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederik F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn