Glade undervisere
Underviser Nadia C. der studere Engelsk

Nadia C.

Engelsk Syddansk Universitet - SDU
Hej!

Mit navn er Nadia og jeg er 22 år gammel. Jeg er pt. igang med min kandidatuddannelse i Engelsk (hovedfag) og Medievidenskab (sidefag), hvilket gør, at jeg kan ende med at blive f.eks. gymnasielærer.

Jeg har altid elsket at lære fra mig og jeg mener selv, at jeg kan bidrage med meget især på engelsk-området, men også på medie-området.

Jeg er et meget hjælpsomt, tålmodigt og perfektionistisk menneske, hvilket medfører, at jeg af natur godt kan lide at fordybe mig i mit eget, men også andres, arbejde.

Udover min skole bruger jeg også dele af min fritid på fitness og frivilligt arbejde hos Inges Kattehjem.

Jeg nyder at være sammen med andre mennesker og bruger store dele af min fritid sammen med venner, familie og kæreste. Derudover går jeg meget op i musik, medier og litteratur, og jeg elsker at bruge dagen på, at se film/tv og læse.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Nadia C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Mediefag (B) Mediefag (C)
Nadia C. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nadia C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn