Glade undervisere
Underviser Jakob M. der studere Lærer

Jakob M.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej, mit navn er Jakob!

Jeg er lærerstuderende på mit 3. år og er færdiguddannet matematiklærer. Udover det har jeg historie, som jeg afslutter til vinter, samt religion som linjefag. Mine kompetencer går dog udover disse fag. Fagligt vil jeg kunne hjælpe med de samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelige fag.

Frem for alt elsker jeg at undervise!

Jeg er tilflytter fra Jylland for at studere og har før lærerseminaret været en del år i hæren, hvor jeg i form af min jobfunktion har fungeret som instruktør i førstehjælp og signaltjeneste, hvilket også har gjort mig mødestærk og god til at overholde aftaler.

Jeg er rolig og engageret når jeg underviser og tror på, at alle kan lære, hvis man blot finder den rigtige indlæringsvinkel.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Jakob M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik/Kemi Geografi Historie Kristendomskundskab Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Natur/Teknologi Samfundsfag
Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, der er en sammenlægning af det tidligere UCC og Metropolhøjskolen, udbyder professionsuddannelser, så som pædagog, lærer, sygeplejerske og jordemoder. Med over 20.000 studerende er det en af landets største af sin slags.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jakob M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn