Glade undervisere
Underviser Amalie B. der studere Performance Design & Planning

Amalie B.

Performance Design & Planning Roskilde Universitet - RUC
Hej, jeg hedder Amalie!

Jeg er en 25-årig imødekommende og vidensnysgerrig studerende, som kan lide at lære fra mig.

Jeg er lige gået igang med min kandidat i Performance Design, mens jeg ved siden af afvikler koncerter og andre events. Samtidig har jeg et stort ønske om at hjælpe børn og unge gennem skoletiden.

Eleven vil med mig få en nærværende lektiehjælper med forståelse for at netop skolen nogle gange kan være rimelig op ad bakke. Som barnepige har jeg før hjulpet børn med lektier, samt struktureret en hverdag for dem, der gav mening. Jeg var desuden lærervikar på en skole for flygtningebørn, da jeg boede i Malaysia.

Den personlige og faglige udfordring ved lektiehjælp har altid trukket i mig, og jeg glæder mig meget til at få skabt rammerne for et godt undervisningsforløb.

Amalie B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)
Amalie B. studerer på Roskilde Universitet - RUC

Roskilde Universitet, eller RUC, som de fleste nok kender det som, er et af landets yngre universiteter. Ved oprettelse i 1972 hed det Roskilde Universitetscenter, og ud over forkortelsen har RUC også beholdt det problemorrienterede projektarbejde i grupper, som universitetet er bredt kendt for.

Læs mere om Roskilde Universitet - RUC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Amalie B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn