Glade undervisere
Underviser Giti B. der studere STX - almen studentereksamen

Giti B.

STX - almen studentereksamen -
Hej!

Jeg har afsluttet 3 år på Århus Statsgymnasium med studieretningen matematik A, samfundsfag A og idræt B. Jeg brænder nu for at give min viden videre, da både opgaveløsningen, samarbejdet og den faglige viden er savnet fra gymnasietiden.

Jeg har altid været glad for at hjælpe andre, og synes det er hyggeligt at finde frem til et problem i fællesskab. Derudover kan jeg generelt godt lide at fordybe mig i det faglige, hvilket jeg gennem GoTutor har muligheden for at fortsætte med.

Min hverdag består af trænerjobs indenfor svømning og gymnastik 2 gange om ugen. Herfra har jeg opnået pædagogisk erfaring og ansvar gennem 6 år i en svømmehal med undervisning af både børn og voksne. Gennem dette arbejde har jeg taget kurser, og deltaget i arrangementer, hvor jeg har styrket mine pædagogiske færdigheder. Som underviser i gymnastik, har jeg især fremmet min kreativitet og samarbejdsevner. Derudover har jeg arbejdet indenfor restauration, og som serviceassistent på et sygehus.

Jeg er meget åben, og har gåpåmod til alle udfordringer jeg møder. Jeg ser frem til at hjælpe dig gennem GoTutor!

Giti B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (B) Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Matematik Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Giti B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn