Glade undervisere
Underviser Marianne T. der studere Lærer

Marianne T.

Lærer VIA University College
Hej, jeg hedder Marianne!

Til dagligt er jeg er i gang med mit tredje år på læreruddannelsen, hvor jeg har færdiggjort mit hovedfag i matematik i sommeren 2019. Derudover har jeg fysik/kemi og kristendom som linjefag.

Både gennem mine praktikforløb, frivilligt- og vikararbejde har jeg været meget optaget af forskellige tilgange til læring og hvordan jeg sammen med eleverne skaber en god læringsproces.

Jeg tror på, at alle kan lære matematik. Alle lærer forskelligt, og jeg vil gøre mit bedste for at skabe gode rammer for mine elevers behov.

Som GoTutor lektiehjælper er jeg en engageret, nysgerrig, kreativ og arbejdsom underviser, som udover et fagligt fokus også værner om en god relation og elevens personlige udvikling.

Marianne T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik/Kemi Matematik
Marianne T. studerer på VIA University College

VIA University College er en af landets største professionshøjskoler, med 20.000 studerende. De har hovedsæde i Aarhus og 7 campusser, bl.a. i Horsens. VIA udbyder 60 uddannelser, fra fysioterapeut over maskiningeniør til markedsføringsøkonom og lærer.

Læs mere om VIA University College

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marianne T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn