Glade undervisere
Underviser Linnea W. der studere Lærer

Linnea W.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej, mit navn er Linnea!

Jeg læser som folkeskolelærer på fjerde år på Københavns Professionshøjskole. Jeg er færdiguddannet i engelsk og har som undervisningsfag et og to: samfundsfag og kristendomskundskab.

Jeg elsker at undervise børn og unge, da jeg finder det inspirerende at være med til at hjælpe til processen med at komme fra A til B, samt stå for kreativ og didaktisk undervisning, der hjælper børn og unge til at forstå, lære og udvikle sig.

På læreruddannelsen læser jeg på en linje der hedder ITEP (International Teacher Education Programme), som er en talentlinje som er oprettet til at give lærere flere kompetencer i at være didaktisk reflekteret i klasselokalet samt skabe internationale forbindelser og indblik i folkeskoler i hele verden.

Jeg har været i forskellige praktikker blandt andet på Amager, i Gladsaxe, i Köln, Tyskland og på udlandsophold i Japan. Derfor er jeg er vant til at undervise på forskellige måder og god til at differentiere i forhold til elever og klassetrin.

Jeg er vant til forskellige udfordringer, er glad og nem at arbejde sammen med.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Linnea W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Samfundsfag
Linnea W. studerer på Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, der er en sammenlægning af det tidligere UCC og Metropolhøjskolen, udbyder professionsuddannelser, så som pædagog, lærer, sygeplejerske og jordemoder. Med over 20.000 studerende er det en af landets største af sin slags.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Linnea W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn