Glade undervisere
Underviser Matea J. der studere Lærer

Matea J.

Lærer University College - Lillebælt - UCL
Hej, jeg hedder Matea og er 25 år gammel.

Til hverdag læser jeg til folkeskolelærer på UCL, hvor jeg har dansk som hovedfag. Jeg er på andet år af uddannelsen og er dermed færdig som dansklærer til sommer 2020. Herefter skal jeg læse samfundsfag og madkundsskab.

Jeg bor i Odense med min kæreste og min hund, og bruger min fritid på klatring, gåture, bagning og hygge med venner og familie. Af person er jeg åben, smilende og hjælpsom, og som lektiehjælper står jeg klar med nye og kreative metoder at lære fagligt stof på - det kan nemlig sagtens være sjovt at lære!

Jeg arbejder som lærervikar, og har her flere års erfaring i ryggen. Derudover har jeg arbejdet som barnepige, Kids Club leder og SFO-medarbejder og er dermed vant til at arbejde med børn og unge mennesker.

Grunden til at jeg arbejder for Gotutor er, at jeg gerne vil hjælpe elever til at få det bedste ud af deres tid i folkeskolen. Jeg brænder for at undervise, men jeg ved også af erfaring, at det kan være svært for en lærer at differentiere undervisningen i tilstrækkelig grad i klassen - derfor kan ekstra lektiehjælp med fokus på den enkelte elevs udvikling, være det der skal til, for at øge trivslen og læringen i skolen.

Matea J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk
Matea J. studerer på University College - Lillebælt - UCL

University College Lillebælt, også kendt som UCL, har campusser i Odense, Svendborg, Vejle og Jelling. Herfra uddanner de blandt andet bioanalytikere, datamatikere, lærere, pædagoger og meget mere.

Læs mere om University College - Lillebælt - UCL

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Matea J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn