Glade undervisere
Underviser Caroline B. der studere Kontoruddannelse med speciale i Administration

Caroline B.

Kontoruddannelse med speciale i Administration -
Hej, mit navn er Caroline.

Jeg GoTutor underviser og bidrager til at skabe endnu flere effektive mentorforløb. Jeg er en frisk og udadvendt person, som altid er klar på nye udfordringer. Derudover er jeg engageret og elsker at hjælpe, hvor jeg kan.

Som tidligere barnepige, for to drenge, har jeg arbejdet en del med lektiehjælp samt pædagogik. Jeg har derfor en forståelse for den tålmodighed, der skal lægges i dette arbejde, og hvor meget kemien mellem elev og underviser betyder for et effektivt mentorforløb.

Jeg har gennemført HHX, hvor en stor del af mine kompetencer lå i de humanistiske fag, som dansk, engelsk, tysk samt psykologi. Jeg er god til grammatik samt skriftlig formidling. Derudover er psykologi én af mine store interesser, og jeg har derfor meget viden indenfor dette fag.

Med mine egenskaber, vil jeg rigtig gerne hjælpe både børn og unge med lektierne. Jeg håber derfor på at få lov til at bidrage med mine egenskaber hos netop dig.

Caroline B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Psykologi (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Caroline B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn