Glade undervisere
Underviser Tinus B. der studere Datalogi

Tinus B.

Datalogi Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Tinus, og jeg er 21 år gammel.

Jeg er GoTutor underviser, fordi jeg synes, at det er fedt at lære fra mig. Derudover elsker jeg den proces, man kan have, hvor man kan se en udvikling i det faglige niveau hos en anden person, hvilket jeg har oplevet flere gange med mine søskende og som ansat lektiehjælper.

I læringsprocessen er det mit mål at give den person jeg underviser værktøjerne til at løse en opgave selv, fremfor at jeg giver vedkommende svaret. Derudover er det meget vigtigt for mig, at vedkommende er tryg ved mig som person, fordi det gør det nemmere at lære.

Jeg vil altid komme til at bringe min egen personlighed i spil, så jeg bliver Tinus, og ikke bare ham der kommer og underviser i matematik.

I mig får i en person, der er meget disciplineret, positiv og møder folk med et smil. Jeg er meget åben, altid i godt humør og prøver altid at skabe en god stemning i det selskab, jeg nu befinder mig i.

Jeg glæder mig til at møde min næste GoTutor elev!

Tinus B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C)
Tinus B. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tinus B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn