Glade undervisere
Underviser Ivan T. der studere HHX - merkantil studentereksamen

Ivan T.

HHX - merkantil studentereksamen -
Mit navn er Ivan, jeg er en ung mand på 19 år, som er blevet student efter tre spænende år på Tietgen Handelsgymnasium. Nu går mit eventyr videre.

Jeg er en smilende, høflig, hjælpsom, udadvendt og målrettet person. Gymnasiet har især givet mig en større interesse til at klø på, for at opnå mine mål og drømme. Jeg bestræber mig efter at være grundig med at færdiggøre de opgaver, jeg bliver stillet.

Jeg kan lide at have med børn og unge mennesker at gøre og nyder at kunne hjælpe dem fagligt. Jeg er blevet færdig med Studieretningen Matematik B, Internationalt Økonomi A og Virksomhedsøkonomi A som mine linjefag. Derudover har jeg haft engelsk, dansk og afsætning på A-niveau. Disse fag har været spændende på hver deres måde og har givet men en større forståelse for det samfund vi lever i. Denne viden vil jeg med glæde give videre til Danmarks fremtid.

Jeg er en udadvendt person og kan rigtig godt lide at lære nye personligheder at kende, få nye udfordringer og udvikle mig som person. Jeg er en høflig, empatisk og har let til smil. Gymnasiet har givet mig en del faglige kompetencer, men også en del sociale kompetencer, som har gjort mig til en stærkere og mere målrettet person. Derfor er jeg hårdtarbejdende, velorganiseret og omhyggelig.

Ud over at være GoTutor underviser arbejder jeg som teamleader hos GF-forsikring, hvor jeg har indhentet en stor erfaring og kompetence indenfor ansvar og forståelse for andre mennesker.

Dermed mener jeg, at jeg vil kunne bidrage aktivt og positivt til din læring, eftersom jeg altid har mulighed for at hjælpe til.

Ivan T. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Matematik Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ivan T.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn