Glade undervisere
Underviser Svend S. der studere Medicin

Svend S.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej!

Jeg hedder Svend og er 21 år gammel.

Jeg er en person, som er meget passioneret omkring at lære fra mig. Jeg er GoTutor underviser, fordi jeg kan skabe resultater for dem, som har brug for at få forklaret tingene en ekstra gang.

Jeg er god til at hjælpe og kan gøre læring til en behagelig oplevelse. For mig er det vigtigt, at eleven bliver motiveret til at lære samtidig med at være tilstrækkeligt udfordret, således at eleven bedst kan drage nytte af undervisningen.

Det er også meget vigtigt at huske, at der ingen dumme spørgsmål findes - kun dumme svar. Eleven skal kunne føle, at man kan spørge om de mest simple spørgsmål - også selvom de kan virke selvsagte.

I mit læringsunivers kan en elev altid føle sig tryg i de aftalte rammer.

Jeg ser meget frem til at dele min viden med dig!

Svend S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Svend S. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Svend S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn