Glade undervisere
Underviser Oliver A. der studere Journalist

Oliver A.

Journalist Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX
Hej.

Jeg hedder Oliver.

Jeg kender alt for godt til det at føle sig overvældet og udfordret af et fag i skolen. Da jeg gik i folkeskole, husker jeg, hvordan jeg nærmest blev ramt af angst aftenen inden matematik var på skemaet, og de der ligninger bare ikke ville gå op. Jeg kunne have sparet mig selv for en masse frustration og bøvl, hvis jeg havde haft en tutor. Det fik jeg aldrig. I stedet endte det med, jeg bildte mig ind, at det ikke var vigtigt. Fraværet voksede og karaktererne dalede. Det er jeg ærgerlig over den dag i dag, men af samme grund er det også fantastisk givende, når jeg nu har muligheden for at hjælpe andre udenom samme situation. Derfor er jeg GoTutor.

Til daglig slår jeg mine folder på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg læser til journalist. Når jeg ikke skarpvinkler nyhedshistorier, producerer TV eller vælter ministre, bruger jeg en masse tid derhjemme sammen med min kæreste, der læser til lærer, og som jeg helt sikkert kommer til at spare en masse med. Som journalist bruger jeg selvfølgelig også en del tid på at holde mig opdateret på det der rører sig. Om det er politik, samfund, videnskab, sport eller noget helt andet, det er nærmest underordnet. Jeg har et bredt interessespektrum og er generelt meget nysgerrig. Jeg er hurtig til at sætte mig ind i nye emner, og god til at videreformidle min viden effektivt og i et letforståeligt sprog der er vedkommende for modtageren.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Oliver A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Oliver A. studerer på Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX

Danmarks Medie- og journalisthøjskole, eller DMJX, gik før i tiden blot under navnet Journalisthøjskolen. Her bliver mange af landets dygtige journalister fortsat uddannet, samt kommunikatøre, medietilrettelæggere og fotojournalister. Hovedafdelingen ligger i Aarhus, og der ligger en underafdeling i Emdrup.

Læs mere om Danmarks Medie- og journalisthøjskole - DMJX

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Oliver A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn