Glade undervisere
Underviser Xinyi B. der studere Matematik

Xinyi B.

Matematik Københavns Universitet - KU
Hej, jeg hedder Xinyi!

Jeg havde matematik og fysik på A niveau på IB (et internationalt gymnasium) og læser nu matematik på Københavns Universitet.

Jeg har erfaring som underviser fra min gymnasietid, hvor jeg har været både lektiehjælper/ tutor for andre IB-elever i fagene matematik og fysik på forskellige niveauer, og været med til at give brush-op kurser til en folkeskoleklasse på Skipper Clement skolen.

Disse oplevelser har fyret op for min lyst til at hjælpe og lære andre.

Jeg har også pædagogiske erfaringer hvori at mit hold og jeg, i samarbejde med rektoren på den Internationale afdeling på Skipper Clement Skolen, holdt taler til 10.klassen vedrørende forberedelse til eksamen og fx. hvordan man planlægge sin læsetid.

Jeg nyder at prøve at finde ud af andres læringsmetoder for at kunne bedre kommunikere med dem. Jeg har en positiv tilgang til de fleste udfordringer og får et sus af at prøve mig frem.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Xinyi B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Xinyi B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn