Glade undervisere
Underviser Jonas S. der studere Idræt og sundhed

Jonas S.

Idræt og sundhed Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Jonas! Jeg brænder for at undervise og lære fra mig. Jeg har taget enhver mulighed for at undervise for min klasse, og hjulpet mange medstuderende til eksamener og lignende.

Jeg læser idræt og sundhed på universitet, hvorpå jeg har "underviserlinjen", så jeg har viden indenfor læringsteori og elev-underviser-relationer, som jeg i høj grad vil kunne gøre brug af i min undervisning!

Derudover er jeg er fagligt dygtig og jeg har tænkt mig at blive gymnasielærer (også årsagen til mit uddannelsesvalg), og yder motiveret for at lære fra mig.

Jeg ser frem til at møde dig!

Jonas S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Idræt (B) Idræt (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Jonas S. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jonas S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn