Glade undervisere
Underviser Christine S. der studere Civilingeniør

Christine S.

Civilingeniør Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Christine!

Jeg har altid været passioneret om at lære fra mig og hjælpe andre med at få forståelse for et emne eller fag. Allerede i 8. og 9. klasse var jeg ansat i min folkeskoles lektiecafe, hvor jeg hjalp børn i 0.-4. klasse med deres lektier. Jeg har også senere arbejdet med børn i mine to sabbatår, hvor jeg var ansat hos TUI på et af deres familiehoteller, så jeg er god til at omgås børn og voksne og ved, hvordan man interagerer med dem.

Kort sagt, jeg elsker at undervise og dele min viden!

Jeg er selv rigtigt glad for at lære nye ting og begejstret for skole og læring, så forhåbentligt ville jeg kunne videregive det til andre. Og så er jeg mega klar til at lægge en masse arbejde i det her!

Jeg glæder mig til at møde dig!

Christine S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Bioteknologi (A) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Christine S. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christine S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn