Glade undervisere
Underviser Simone H. der studere AOF - forskolen til politiet

Simone H.

AOF - forskolen til politiet -
Hej, mit navn er Simone!

Jeg er GoTutor underviser, fordi jeg brænder for at hjælpe andre mennesker. Jeg har fire små brødre, som jeg ofte har hjulpet med lektier, hvor to af dem lider af ordblindhed. Derfor synes jeg, at jeg besidder en god tålmodighed, og jeg har en vis grad af pædagogiske evner til at tackle unge med indlæringsproblemer. Jeg har også været på et frivilligophold i Sydafrika, hvor jeg arbejdede for organisationen SAVE. Her tog jeg ud på en skole i et Township i CapeTown, hvor vi skulle undervise eleverne i basalt engelsk. Børnene var mellem 2-6 år.

Jeg har altid selv været meget glad for at gå i skole, og jeg kan godt lide at lære noget nyt. Jeg har specielt været glad for fagene dansk, historie og samfundsfag.

Jeg er generelt en meget social pige, som er meget nem at snakke med. I min fritid interesserer jeg meget for at røre mig og spille håndbold. Jeg blev student på Horsens Statsskole i 2018. Herefter aftjente jeg værnepligt på Aalborg Kaserner, og derfor betragter jeg også mig selv som ansvarsbevidst og disciplineret. Min største drøm er at komme ind på Politiskolen, hvilket jeg er ved at forberede mig på hos AOF's forskole til Politiet i Aalborg.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Simone H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Simone H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn