Glade undervisere
Underviser Ferruccio O. der studere HTX - teknisk studentereksamen

Ferruccio O.

HTX - teknisk studentereksamen -
Hej, mit navn er Ferruccio Oliver, og du kan bare kalde mig Oliver. Til dagligt studerer jeg på Htx Hillerød på tredje år.

Siden jeg har været helt lille, har jeg haft nogle fantastiske lærere som har gjort at jeg har fået en passion for læring generelt, og det vil jeg gerne give videre.

Som erfaring, har jeg været hjælpetræner for mit lokale karatehold, de seneste 5 år, så jeg har en masse erfaring når man skal lære yngre børn de diverse ting. Udover det så er jeg også Elevambasadør på mit gymnasie. At være Elevambasadør går ud på at tage brobyggere (som regel 8 klassere) ind til skolen og fortælle dem hvordan det er at gå på skolen, og svare på deres diverse spørgsmål som de kunne have.

I Engelsk, Matematik, Fysik og Historie har jeg topkarakteren, og i disse fag har jeg en stor passion, som jeg vil dele med dem som også kan have lidt svært ved dem.

Jeg er en åben person, og én man nemt kan have en samtale med, men jeg kan også slå hårdt ned når det er tid til at lære emnet.

Jeg glæder mig til at arbejde og have en fantastisk tid sammen med min næste GoTutor elev.

Ferruccio O. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Fysik/Kemi Geografi Historie Matematik Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ferruccio O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn