Glade undervisere
Underviser Jacob M. der studere Lærer

Jacob M.

Lærer Københavns Professionshøjskole
Hej, mit navn er Jacob!

Jeg er en ung mand på 25 år, som er i gang med læreruddannelsen.

Jeg er frivillig hos Røde Kors IHL-formidling, hvor jeg underviser om Haag- og Genevekonventionen for 6. til 9. klasser og arbejder hos det kommune-støttede "fordomsfulde diplomater" team, hvor jeg i et hold med jøder og muslimer afholder workshops om minoriteter i Danmark eller Palæstinakonflikten på folkeskoler og gymnasier.

Jeg har med andre ord stor erfaring i formidling og så elsker jeg frem for alt at dele min viden og undervise!

På læreruddannelsen har jeg dansk som hovedfag, men har også førhen studeret historie og samfundsfag. Disse fag har jeg en faglig kompetence indenfor, som jeg vil glæde mig til at formidle videre.

Jeg glæder mig til at gøre en forskel!

Jacob M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Jacob M. studerer på Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole, der er en sammenlægning af det tidligere UCC og Metropolhøjskolen, udbyder professionsuddannelser, så som pædagog, lærer, sygeplejerske og jordemoder. Med over 20.000 studerende er det en af landets største af sin slags.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jacob M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn