Glade undervisere
Underviser Julie W. der studere STX - almen studentereksamen

Julie W.

STX - almen studentereksamen -
Hej, mit navn er Julie, og jeg er student fra Gefion Gymnasium.

Jeg har altid holdt af at gå i skole, og vil derfor gerne være med til at motivere andre og give den glæde videre! Jeg kan godt lide at hjælpe andre med at lære og få en dybere forståelse for områder, som de finder svære eller abstrakte. Derudover kender jeg vigtigheden i de små sejre ud fra de mål, man har sat sig.

I min gymnasietid syntes jeg, at arbejdet med opgaver inkl. DHO, SRO og SRP var spændende, og jeg vil derfor gerne være med til at skabe en god og velorganiseret arbejdsproces for andre.

Jeg mener selv, at jeg er god til at gøre svære ting simple og sætte viden ind i et system og en større sammenhæng. Endvidere er jeg god til at skabe et trygt rum, hvor der er plads til fejl og nysgerrighed, og hvor man gennem en anderledes tilgang til opgaverne, kan opnå en større viden.

Som underviser er jeg tålmodig, grundig og engageret, og så er jeg generelt en smilende og udadvendt person.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Julie W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Julie W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn