Glade undervisere
Underviser Laurits E. der studere Matematik økonomi

Laurits E.

Matematik økonomi Københavns Universitet - KU
Hej, mit navn er Laurits.

Jeg har igennem hele min folkeskole haft overskud til at hjælpe mine klassekammerater, da læring kommer mig nemt. Jeg har derfor fra en tidlig alder skulle formulere mig, så andre kunne forstå stoffet som der blev undervist i.

I gymnasiet havde jeg let ved størstedelen af fagene og fik 10 eller 12 i næsten alle fag. Imens jeg gik i gymnasiet, spillede jeg teater på Ballerup ungdomsskole, hvor børn og unge mødes. Her hjalp jeg også enkelte som stadig gik i folkeskole med opstilling af deres opgaver og havde snakke med dem om hvad de skulle gøre efter 9. Klasse i form af videre uddannelse og hvilke interesser de havde. Jeg var også tutor i 2.- og 3.g og var elevrådsformand i 3.g. Hvor jeg, primært som tutor, mødte mange forskellige mennesker med mange forskellige drømme, hvor det var mit job at rådgive dem til at træffe de valg der gav bedst mening ift. hvad de gerne ville i deres liv senere.

Jeg elsker at forstå stof og så videregive det så andre også forstår det og kan opleve glæden af en "aha-oplevelse".

Ydermere er jeg spejderleder hver onsdag for en gruppe børn som går i 3. Klasse, hvor jeg har fået udviklet nogle pædagogiske kompetencer, der ville kunne hjælpe mig med at skabe interesse for fag, børn måske har svært ved eller synes er kedelige.

Mit yndlingsfag har igennem hele min skolegang været matematik, så at være mentor for personer i bl.a. matematik ville være oplagt. Derudover havde jeg rigtig god forståelse for de økonomiske fag i gymnasiet da jeg gik på en HHX. Sprog i form af engelsk og tysk ligger mig også meget naturligt da jeg havde begge fag på A niveau og fordi jeg har været på international sprogskole i England. Fag der indeholder samfundsforståelse, ville også være noget jeg kunne være mentor i, da jeg har haft samfundsfag og international økonomi som begge er fag der kigger på samfundet og giver en bred forståelse for opbygningen.

Jeg mener selv, at jeg har nogle gode faglige og pædagogiske kompetencer ift. at være GoTutor underviser.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Laurits E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) International økonomi (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Laurits E. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Laurits E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn