Glade undervisere
Underviser Josephine C. der studere Molekylærbiologi

Josephine C.

Molekylærbiologi Aarhus Universitet - AU
Hej! Mit navn er Josephine, og jeg er 23 år gammel.

Jeg er en glad og tålmodig pige med masser af erfaring i undervisning. Jeg har før undervist i fransk, dansk og biologi, både privat og som ansat gennem mit gymnasium.

Jeg læser molekylærbiologi på 3. år på Århus Universitet, så jeg har et udvidet kendskab til bl.a. biologi, kemi og bioteknologi.

Som underviser har jeg både arbejdet med børn i folkeskolen og studerende på gymnasier, og skal undervisningen foregå på engelsk, er det heller ikke noget problem! Jeg er altid frisk på at prøve noget nyt, så undervisningen bliver tilpasset den enkelte elev.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Josephine C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Bioteknologi (A) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik
Josephine C. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Josephine C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn