Glade undervisere
Underviser Christine P. der studere Cand.arch

Christine P.

Cand.arch Aarhus Universitet - AU
Kære forældre der ønsker lektiehjælp,

Jeg læser i øjeblikket til meritlærer og tænker derfor, at arbejdet som lektiehjælper er meningsfuldt og noget jeg brænder for.

Med en baggrund som arkitekt, er uddannelsen til lærer et brancheskift for mig. Med mig har jeg flere års erhvervserfaring fra både marketing og kommunikation, men det der giver mening for mig, er relationsarbejde. Udover at assistere med faglige mål og udvikling, så ser jeg også et stort ansvar for at have en mentor funktion. Det skal ikke være en sur pligt for jeres barn når jeg kommer, men gerne et trygt læringsrum hvor han/hun har mulighed for at stille alle de spørgsmål der måske ikke er tid til i skolen.

Personligt er jeg 37 år og bor i Aarhus med min mand og vores 3 børn. Af natur er jeg meget tålmodig og ofte beskrevet af andre som sympatisk. Derfor tror jeg hurtigt, at jeg vil kunne skabe en tillid til de børn der har brug for lektiehjælp.

Jeg glæder mig til at hjælpe!

Christine P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Historie
Christine P. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Christine P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn