Glade undervisere
Underviser Sigrid E. der studere HF

Sigrid E.

HF -
Hej! Jeg hedder Sigrid.

Jeg elsker at hjælpe andre og vil selvfølgelig gøre mit bedste for at møde elevens behov og samtidig have det sjovt. Den personlige kontakt er meget vigtig for mig og jeg nyder at lære andre mennesker at kende.

Jeg underviser med udgangspunkt i elevens niveau og er tålmodig og støttende, så de føler sig trygge og faget bliver sjovt.

Da jeg var yngre, boede jeg i USA i et år, og lærte på den måde flydende engelsk. Siden da har jeg altid elsket engelsk og endte også med at færdiggøre det på A niveau. Jeg synes det engelske sprog er meget spændende og vil gerne hjælpe andre, hvor de synes det er svært. Ud fra elevens niveau, vil jeg også kunne øve almindelig dagligdags engelsk og opnå overskud og sikkerhed i sproget.

Jeg brænder for musik og vil rigtig gerne hjælpe andre med at lære det. Jeg har selv taget musik på B niveau og hjalp mange på holdet til eksamen, men har også spillet klaver i 10 år og på den måde fået opnået et højt praktisk niveau samt kendskab til almen musikteori. Jeg synger også og kan læse noder. Jeg har også erfaring med at undervise små børn i klaver og synes det er super sjovt at hjælpe andre med at lære.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Sigrid E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Musik Musik (B) Musik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sigrid E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn