Glade undervisere
Underviser Cecilie L. der studere STX, Midtfyns Gymnasium

Cecilie L.

STX, Midtfyns Gymnasium -
Hej, jeg hedder Cecilie! Jeg er meget glad, smilende og positiv, og så elsker jeg at møde nye mennesker. Jeg har altid elsket at gå i skole, og jeg har altid været fascineret af de lærere som virkelig bare brændte for at lære fra sig.

Jeg er blevet underviser, fordi jeg elsker at lære fra mig, og jeg vil gerne forsøge at vise andre, hvad det er der har fanget og fascineret mig gennem de år, hvor jeg selv har modtaget undervisning.

Den viden, som jeg har tilegnet mig gennem skolen, vil jeg gerne give videre, og mit klare mål er at vise andre, at læring ikke nødvendigvis er gamle bøger og kedelig grammatik.

Som underviser er jeg meget forstående, og jeg gør mit bedste, for at emner, opgaver og lektier bliver mere overskuelige og lettere tilgængelige for den konkrete elev. Jeg har stor respekt for at ingen mennesker er ens, og at alle mennesker lærer bedst på forskellige måder.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Cecilie L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Psykologi (B) Psykologi (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Cecilie L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn