Glade undervisere
Underviser Andreas K. der studere Datalogi

Andreas K.

Datalogi Syddansk Universitet - SDU
Hej, jeg hedder Andreas.

Jeg er en uddannet idéhistoriker med sidefag i samfundsfag, som er i gang med en bachelor i datalogi.

Mine interesser spænder bredt fagligt set, og jeg er generelt drevet af, at forstå den verden jeg lever i. Jeg har lavet frivilligt lektiehjælp flere gange gennem mit liv, og derudover har jeg også arbejdet med undervisning og læring i forskellige sammenhænge som praktikforløb eller projekter.

Min tilgang til læring er primært at finde ind til nysgerrigheden til verden og underen over tilværelsen. At lære er sjovt, forunderligt og overraskende. Selvom det klart også er udfordrende, hårdt arbejde og til tider kedeligt. Pointen er at have øje for at de hårde momenter er midlertidige, indtil forståelsen kommer frem.

Min tilgang til elever er primært at anerkende deres potentielle frustrationer, men sørge for at de kommer igennem til forståelsen, ved at give dem den tid det tager. For mig handler det om at lette præstationspresset, så der bliver mindre fokus på, hvad eleven kan nu, og mere fokus på at eleven opnår nye indsigter.

Andreas K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Andreas K. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Andreas K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn