Glade undervisere
Underviser Kristoffer G. der studere Historie

Kristoffer G.

Historie Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Kristoffer.

Jeg er igang med at uddanne mig til historiker på SDU.

Den vigtigste grund til, at jeg tager denne uddannelse, er at jeg brænder for formidling af historie. Historie er et fag som mange, måske især i skolealderen ser som kedeligt, læreren står ved kateteret i en spraglet strikket trøje, og taler om et eller andet der skete for 150 år siden, men som egentligt ikke er specielt interessant. Mange har måske hørt den gamle floskel med at vi skal lære af historien, men det er sku lidt svært at tage seriøst. Jeg tror ikke man kan få historie til at virke interessant ved at genfortælle den myte igen og igen, derimod skal historie gøres interessant ved blive fortalt på en levende måde, og med eksempler som eleven kan relatere til. Med en relation til fortiden, vil det være meget nemmere for individet at forstå det større billede, eller måske den der kedelige historie fra for 150 år siden.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Kristoffer G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C)
Kristoffer G. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kristoffer G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn