Glade undervisere
Underviser Nicolai C. der studere Statskundskab

Nicolai C.

Statskundskab Aarhus Universitet - AU
Hej!

Jeg hedder Nicolai, er 22 år og læser Statskundskab på 5. semester i Aarhus. Jeg er født og opvokset i Slagelse, en mindre by på Vestsjælland.

Jeg brænder for at undervise og gøre en forskel for andre!

Jeg elsker at arbejde med mennesker. Min store interesse er politik, økonomi og historie. Jeg følger meget med i nyheder, sætter mig ind i hvad der sker rundt omkring i verden. Jeg kan jeg godt lide at læse, og nyder at cykle rundt og opleve naturen. Jeg stresser af med lidt computerspil om aften, når der er tid til det.

Jeg er frivilligleder på en aftencafé for udviklingshæmmede unge. Her skaber vi et frirum for unge, som kæmper lidt mere end de fleste. Vi snakker om hvordan det går, og hygger med god mad og brætspil.

At møde nye mennesker, er noget af det bedste jeg ved.

Nicolai C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Nicolai C. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nicolai C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn