Glade undervisere
Underviser Stine M. der studere Idræt

Stine M.

Idræt Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Stine.

At hjælpe, støtte og udvikle er, hvad jeg brænder for. Det har altid interesseret mig at undervise andre, hvilket også er en af grundene til at læser Idræt på AU.

Jeg er en meget jordnær person som interagerer godt med mange forskellige mennesker og har en god forståelse for forskellige behov. Jeg er en velovervejet, betænksom og omsorgsfuld person, hvilket gør at jeg kan bidrage med stabilitet og tryghed for børnene. Jeg har tidligere været lærervikar i en periode i et af mine sabbatår inden jeg tog ud og rejse, derudover har jeg også været hjælpelærer på Egmont Højskolen, hvilket har givet mig en del pædagogiske kompetencer.

I mit tidligere arbejde som assistent og hjælpelærer lærte jeg at være tålmodig og ansvarlig. Jeg synes, det er meget vigtig at være tålmodig, give sig tid og have forståelse for de personer, man arbejder med, hvilket jeg glæder mig til at bidrage med hos GoTutor

Jeg ser frem til at møde dig!

Stine M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Idræt (B) Idræt (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk
Stine M. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Stine M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn