Glade undervisere
Underviser Karina R. der studere Psykologi

Karina R.

Psykologi Syddansk Universitet - SDU
Hej!

Mit navn er Karina, jeg er 26 år og til dagligt læser jeg psykologi på Syddansk Universitet i Odense.

Via min uddannelse har jeg bl.a. tilegnet mig viden omkring måden mennesker lærer på samt hvordan vi husker bedst. Disse kvalifikationer vil selvfølgelig blive udnyttet i min undervisning, ligesom undervisningen vil blive tilpasset til den enkelte elevs behov, styrker og svagheder.

Da jeg i min dagligdag på Universitetet er i konstant udvikling i min forståelse omkring hvordan mennesker er ens, og ikke mindst hvordan mennesker kan være forskellige fra hinanden, vil jeg i min undervisning lægge vægt på at lære eleven godt at kende så jeg kan sammensætte den optimale undervisning - her tænker jeg også på elever med særlige behov.

Selv har jeg gennemført min ungdomsuddannelse med topkarakterer og kan derfor forsvarligt videregive korrekt viden. Udover dette interesserer jeg mig for menneskers velvære, hvilket også vil afspejle sig i måden jeg går til rollen som tutor.

Karina R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Psykologi (B) Psykologi (C)
Karina R. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Karina R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn