Glade undervisere
Underviser Marie-Louise B. der studere Samfundsfag

Marie-Louise B.

Samfundsfag Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Marie-Louise!

Jeg fylder snart 22 år og har min daglige gang på SDU, hvor jeg er igang med mit 3.semester (2. år) på Samfundsfag Centralfag. Jeg er samfundsfaglig student fra Tornbjerg Gymnasium, med linjen Engelsk(A), Samfundsfag(B), Psykologi(B).

Min motivation for at arbejde med netop videreformidling, læring, støtte og hjælp til forståelse af svært stof, bunder grundlæggende i en vilje til at hjælpe og løfte andre på det faglige - at give succesoplevelser ved læringen; alle har oplevet at have svært ved noget, men også den fantastiske følelse, når man så endelig mestrer det!

I mit sabbatår (2018) arbejdede jeg som lærervikar på Marie Jørgensens Skole, hvor jeg har undervist på alle klassetrin. Jeg er derfor vant til at formidle på forskelligt abstraktionsniveau og på forskellige måder, alt efter hvordan eleven lærer bedst. Jeg kan således tilpasse min formidling til både børn og unge.

I vil opleve, at jeg er kompetent og professionel i mit arbejde og at jeg har sat mig godt ind i faglige forventninger og pensum.

Marie-Louise B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Matematik Oldtidskundskab (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk
Marie-Louise B. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Marie-Louise B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn