Glade undervisere
Underviser Caroline G. der studere Miljøvidenskab

Caroline G.

Miljøvidenskab Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Caroline!

Jeg er en meget engageret universitetsstuderende på Miljøvidenskab, der brænder for at få unge til at føle succes og kunne lide at gå i skole og lære noget nyt.

Fra min egen tid på HTX har jeg lært, at man ofte lærer bedre ved at arbejde med tingene fra undervisningen i stedet for kun at høre om dem. Jeg har desuden været spejder i 12 år og været leder i 5. Dette har givet mig gode kompetencer i forhold til at forstå, hvordan unge lærer bedst, og jeg benytter ofte mit eget perspektiv på læring til at gøre læring sjovt og spændende.

Jeg er lige flyttet til Aalborg og har startet studie. Jeg har 3 yngre søstre og jeg kan godt lide at lære nye ting og opsøge viden.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Caroline G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Bioteknologi (A) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Teknikfag (B) Teknologi (B)
Caroline G. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Caroline G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn