Glade undervisere
Underviser Nanna K. der studere Historie

Nanna K.

Historie Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Nanna. Jeg er 24 år, og jeg studerer historie på 8. semester med tilvalg i Nordisk sprog og litteratur på universitetet i Aarhus.

På mit studie beskæftiger jeg med primært med formidling, politik, samfundsudvikling, kildekritiske analysebegreber samt kulturelle aspekter.

Derfor underviser jeg:

Jeg arbejder hos GoTutor,, fordi jeg ønsker at hjælpe alle slags mennesker med forskellige behov og færdigheder. Jeg havde som folkeskoleelev selv svært ved mange fag, og mine læsefærdigheder kom senere end de flestes, men jeg har knoklet mig frem til at blive universitetsstuderende.

Jeg vil dermed gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe jer med dét, I har svært ved. Det er for mig vigtigt, at underviser og elev har et godt samarbejde og kendskab til hinanden, da dette gør det nemmere at snakke om de problemer, man har i de forskellige fag.

Jeg arbejdede i mit sabbatår som lærervikar i flere forskellige fag, hvoraf mange af mine færdigheder og min pædagogik er blevet styrket.

Nanna K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (C) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nanna K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn