Glade undervisere
Underviser Sofie C. der studere Filosofi

Sofie C.

Filosofi Aarhus Universitet - AU
Hej!

Jeg hedder Sofie og er GoTutor underviser!

Jeg har altid været glad for at lære og nyder derfor også at lære fra mig.

Jeg favner bredt, da jeg har gået på en humanistisk linje i gymnasiet, men samtidig stadig har haft matematik på højniveau og fysik og kemi på B-niveau. Derudover har jeg også studeret molekylær medicin.

Jeg synes, at det er en fantastisk oplevelse, når man hjælper andre til at lære noget, som de ellers troede ville være umuligt. Det betyder så utroligt meget, at man lærer det faglige i folkeskolen og gymnasiet, fordi dette er byggestenene, som man vil komme til at bruge resten af livet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Sofie C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dramatik (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Oldtidskundskab (C)
Sofie C. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Sofie C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn